" Het is mijn intentie om, met behulp van o.a. yin yoga, anderen te laten ervaren hoe ze meer bewustzijn kunnen creëren,  meer liefde kunnen geven en ontvangen en hoe wij ons zelf kunnen helen, reguleren en daarmee veilig voelen.  De basis hiervoor ligt in ons zenuwstelsel. "

Mijn naam is Edith Bakker, ik ben opgeleid tot GZ psycholoog en werk in mijn eigen praktijk van waaruit ik o.a. psychologen begeleid in het vak. Daarnaast werk ik voor een grote S-GGZ organisatie en verzorg ik trainingen aan teams. 

Aanvullend heb ik yin yoga teacher en yogatherapie opleidingen gevolgd.  Yoga en psychologie gecombineerd zijn dan ook de pijlers waarmee ik mijn klanten ondersteun in hun proces.  En zo is In Balans Psychologie ontstaan.
Ik werk holistisch, wat betekent dat ik niet alleen kijk naar je mentale gezondheid, maar ook naar je fysieke, emotionele en energetische gezondheid. En naar wat je zelf kunt doen om je evenwicht te bewaren of te herstellen.


Om zelf in balans te blijven doe ik aan yoga, tennis en bewegen in de natuur. Ik ben geïnteresseerd in hoe je met gezonde voeding je eigen gezondheid kunt ondersteunen en daarom heb ik me verdiept in voedingspsychologie (wat me ook helpt om in balans te blijven).   


Heb je vragen en/ of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op! 


Ervaringen 

"Door de yogalessen bij Edith heb ik het contact met mijn lijf weer kunnen herstellen" (Berber)

"Edith geeft yin yoga op een mooie en rustige wijze, waardoor er ontspanning ontstaat en lichamelijke emoties los mogen komen" (Sietse)

"Ik had een mooie eerste ervaring met yin yoga bij Edith. Ze helpt je om op je eigen wijze en tempo de yogahoudingen te ervaren. Ik kwam echt in contact met mijn lijf" (Anne)

"Een yogaweekend dat tot in de puntjes geregeld was door Edith, dank daarvoor" (Annemarie)

"Voor mij was het weekend helend en rustgevend. Prachtige lessen, heerlijk eten, rust op een mooie locatie" (Claire)