" Het is mijn missie en passie om anderen te laten ervaren hoe ze meer bewustzijn kunnen creëren,  meer liefde kunnen geven en ontvangen en hoe wij ons zelf kunnen helen, reguleren en daarmee veilig voelen.  De basis hiervoor ligt in ons zenuwstelsel. "

Mijn naam is Edith Bakker, ik ben opgeleid tot GZ psycholoog en werk in mijn eigen praktijk van waaruit ik o.a. psychologen begeleid in het vak. Daarnaast werk ik voor een grote S-GGZ organisatie,  verzorg ik trainingen aan teams en geef ik yogales. Om zelf in balans te blijven doe ik aan yoga, Latin dansen en tennis. Ook ben ik geïnteresseerd in hoe je met gezonde voeding je eigen gezondheid kunt ondersteunen.  Ik heb yin yoga en yogatherapie opleidingen gevolgd en me verdiept in voedingspsychologie. Deze aspecten kan ik dan ook aanvullend inzetten tijdens een behandeling. 

Ik werk holistisch, wat betekent dat ik niet alleen kijk naar je mentale gezondheid, maar ook naar je fysieke, emotionele en energetische gezondheid. En naar wat je zelf kunt doen om je evenwicht te bewaren of te herstellen.

Ik maak in mijn werk gebruik van cognitief gedragstherapeutische, oplossingsgerichte en schemagerichte technieken, EMDR en ACT. 
Gezien mijn jarenlange ervaring als medisch psycholoog in ziekenhuizen kun je ook bij mij terecht met medisch psychologische hulpvragen.


Heb je vragen en/ of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op! 

Registraties: GZ psycholoog, cognitief gedragstherapeut
BIG nummer: 09066810525
KVK nummer: 65212606